NYA DÄCK – BALANSERING – LAGNING – DÄCKSKIFTE/BYTE – FÄLGAR

Hallens är den lokala däckhandlaren i Ankarsrum. Våra fordon rullar 30 varv runt jorden – varje år! Det ger oss god erfarenhet. Vi erbjuder företag och privatpersoner möjligheten att köpa däck och fälgar från kända däcktillverkare som Michelin, Nokian Tyres, Pirelli, Hankook, GoodYear, BF Goodrich med flera. Vi ställer höga krav så du kan känna dig trygg när du väljer Hallens som din leverantör – oavsett om det gäller sommar- eller vinterdäck! Inget uppdrag är för stort eller för litet. Kontakta oss så hjälper vi dig med rätt däck och fälgar till ditt fordon.

Försäljning & skiftning av däck och fälgar

Vi började med egen däckverkstad 2015 då vi har 27 egna fordon med mycket höga krav på däckkvalitet. Hallens samarbetar med Aabenraa Fälglager (Afl) och kan erbjuda kompletta hjul, fälgar och däck till i stort sett alla bilmärken. Afl har ett nära samarbete med de ledande fälg- och däcktillverkarna i Sverige och Europa.
Hallens erbjuder ett brett utbud av både fälg och däck samt stor kompetens och support genom Afl. Tack vare Afl:s breda utbud kan vi erbjuda fälgar och däck till de flesta förekommande bilarna på marknaden.

Hallens Gruppen hjälper dig som kund att hitta rätt däck till ditt fordon oavsett om det rör sig om privat- eller företagsbil. Vi ställer höga krav på vår leverantör av däck och fälgar så du kan känna dig trygg när du väljer Hallens som din leverantör av däck och fälg, oavsett om det gäller sommar- eller vinterdäck!

Vi säljer däck från alla kända däcktillverkare

Michelin, Nokian Tyres, Pirelli, Hankook, GoodYear, BF Goodrich med flera.

Låt oss ta hand om dina däck och fälgar

Boka in dig på vårt däckhotell så tar vi hand om dina däck, året om! Läs mer här.

Däcklagen – Transportstyrelsens fordonsregler

Här hittar du information om vilka regler som gäller för däck på fordon. Vet du vilket mönsterdjup vinterdäcket ska ha när du sätter på det eller senast datum för att använda dubbdäck?

Kolla in hela utbudet av däck och fälg

Se hela vårt utbud av däck och fälg på afl.se

Ladda hem produktblad som pdf

Vid frågor, kontakta mig

Victor Hallen

VD / Ägare

+46 70 627 47 51
  

hallensbuss.se | hallens.se

Hallens Gruppen AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN