HYR KONTOR AV OSS

Hallens fastighet på Lunnargatan 14 i Västervik erbjuder ljusa och modernt utrustade kontorsutrymmen för uthyrning. Det finns tillgång till gemensamma utrymmen som kök, toaletter, konferensrum med mera. På vår inhägnade parkering finns också möjligheten att hyra parkeringsplats. Vi är flexibla och hittar säkert en bra lösning för dina behov och önskemål.

Hyr kontor i Västervik

I våra lokaler på Lunnargatan 14 Västervik har vi flertalet moderna och väl utrustade kontorsplatser från 12 kvm till 200 kvm. Det är ljusa, fräscha och välutrustade kontor, från det lilla kontoret till en komplett lokal för det lite större företaget.
Du har bl.a. tillgång till stort konferensrum, lunch/köksrum, toaletter, inhägnad parkering m.m. Hur dina behov än ser ut så är vi öppna för en diskussion. Vi har fiber indraget samt att vi har frikyla från vår Bergvärmeanläggning för varma sommardagar.
Vi är flexibla för att hitta den bästa lösningen för just dig och ditt företag!

Lediga lokaler:

Just nu har vi lediga kontorslokaler att hyra. Nya, ljusa och fräscha kontorsutrymmen med gemensamt konferensrum, lunchrum, toalett med mera. Kika på filmen nedan och hör av dig till oss för en diskussion.
Välkommen till Hallens Företagscenter! Mejla eller ring till Per-Inge Hallen.

Vid frågor, kontakta mig

Per-Inge Hallen

Vice VD / Ägare

+46 70 645 00 20
  

hallensbuss.se | hallens.se

Hallens Gruppen AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN