VI VILL GE DIG SOM RESENÄR DET LILLA EXTRA!

På Hallens värnar vi både om människan och miljön. Vi har alltid legat långt fram, och rent av först, när det gäller säkerhet, kvalitet och hållbara lösningar. Trafiksäkerhet, bekvämlighet och kvalitet är våra ledstjärnor. Oavsett vad vi gör så genomsyrar det alla våra verksamheter. Bli en del av vår gemenskap!

Res tryggt och säkert

Ett större luftutbyte med aktiva filter ökar säkerheten i våra bussar

De helautomatiska luftkonditioneringssystemen, installerade som standard i bussarna, bidrar avsevärt till att öka passagerarnas säkerhet i Mercedes-Benz och Setra-bussarna. Detta beror på att de minskar infektionsrisken genom att snabbt byta luft.
Tack vare ventilation via fotbrunnarna utbyts luft kontinuerligt i turistbussar och i sin tur skyddar detta passagerare från en ökad koncentration av aerosoler.

Resenären i första rummet!

När du reser med Hallens så kan du känna dig trygg och säker! Vi sätter dig som resenär i första rummet och strävar alltid efter att ge dig det där lilla extra. Det gäller allt från första början till slut. Vi vill ge dig den bästa servicen redan från bokning till tack och hej för denna resan. Det lilla extra hela vägen!

Våra bussar är utrustade med senaste tekniken och olika tekniska lösningar. Bussarna har Euro 6-motorer vilken uppfyller Sveriges och EU:s strängaste krav. Bussarna är utrustade med bland annat alkolås, 3-punktsbälten på alla sittplatser, justerbara säten, bättre benutrymme, hjärtstartare, gratis wifi, toalett m.m.

Alla våra duktiga chaufförer genomgår kontinuerligt lagstadgade utbildningar. De är alltid utvilade innan innan de sätter sig bakom ratten. Tillsammans har de långt över 100 års erfarenhet! Så du kan slå dig ner i någon av våra blå turistbussar och känna dig lugn och trygg och bara njuta av en behaglig reseupplevelse! Välkommen att resa med oss på Hallens.

Bli en del av vår gemenskap!

Vid frågor, kontakta mig

Per-Inge Hallen

Vice VD / Ägare

+46 70 645 00 20
  

hallensbuss.se | hallens.se

Hallens Gruppen AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN