Änglagård – hyllad filmklassiker som musikal

Stockholm
Vi får här uppleva några av våra stora musikalstjärnor som Tommy Körberg vilken gestaltar ungkarlen Gottfrid Pettersson och Sanna Nielsen som matriarken Rut Flogfält. Fanny Zander spelas av Tuva B Larsson känd från musikalen ”Så som i himmelen” och Zac av Denny Lekström som var med i Änglagård – Tredje gången gillt.

Det är över 30 år sedan Colin Nutleys film Änglagård med Helena Bergström, Rikard Wolff, Sven Wollter, Viveka Seldahl m. fl. tog sig in i våra hjärtan. När filmen hade biopremiär 1992, sågs den av 1,4 miljoner människor och på Guldbaggegalan tog den hem flest priser och vann bland annat i kategorierna Bästa film samt Bästa regi. Nu har ni möjligheten att återuppleva filmklassikern när den får nytt liv som musikal på Oscarsteaterns scen i Stockholm.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl.12.45. Om våra rum är klara på Radisson Blu Waterfront så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Gångavstånd sedan till Oscarsteatern där föreställningen börjar kl. 19.30. Föreställningen håller på ca 2 timmar och 50 minuter inkl paus.

Dag 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost åker vi hemåt vid kl. 14.00. Beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 18.30.

Star
  BOKA DIN RESA HÄR
   

  Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

  I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa i bekväm helturistbuss
  • Kaffe/te och smörgås, dag 1
  • Biljett, Kategori A Parkett.
  • Boende, del i dubbelrum en natt
  • Frukost

  TILLÄGG:

  • Enkelrum: 650:-

  BETALNINGSVILLKOR:

  Anmälningsavgift på 1.000 kr betalas inom 14 dagar. Slutbetalning 40 dagar före avresa.

  Om Boendet

  Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm 

  Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm ligger i centrala Stockholm och är en perfekt plats för resenärer som är ute efter ett bekvämt läge. Hotellet ligger alldeles intill både Stockholm Waterfront Congress Centre och Stockholms Centralstation, vilket gör att du enkelt tar dig runt i stan och till andra delar av Stockholm. Njut av det vackra läget och utsikten över vattnet som gör Stockholm så fantastiskt. Perfekt för att koppla av efter en dag full av möten eller sightseeing.

  Bra att veta

  AVRESA:

  Västervik, Lunnargatan 14 kl. 08.30. Övriga orter se ert deltagarbevis.

  Viktig information

  För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
  Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

  Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

  HALLENS I SOCIALA MEDIER

  HALLENS NYHETSBREV

  BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN