Förstklassig Londonresa – upplev ABBA Voyage

London
Efter förra årets mycket uppskattade Londonresa, har ni nu möjlighet att följa med oss och uppleva något alldeles extra tillsammans med vår reseledare Anette. Till London strömmar besökare från hela världen för att shoppa de mer unika julklapparna och promenera längs de julbelysta gatorna runt Oxford Circus, Soho, Picadilly och idylliska Covent Garden. Här finns ett antal både större och mer lokala julmarknader väl värda att besöka. Vill man inte handla på de stora varuhusen som Harrods och Selfridges så kan man bara njuta av att de klätts i julskrud. Vi bor även i år på vårt noga utvalda 4-stjärniga Park Plaza London Waterloo Hotel mycket centralt beläget men ändå i en lugn miljö.

Vi kommer också att få uppleva en showupplevelse utöver det vanliga. Vi ska nämligen se ABBA Voyage, något som ingen tidigare varit i närheten av att skapa och med en teknik som är outstanding. Det har tagit 6 år att färdigställa denna häpnadsväckande konsertupplevelse i den egna specialbyggda ABBA Arena.
Det är så verkligt att upplevelsen är total och konserten måste ses för att man ska förstå. Abbatarerna som underhåller oss är gjorda utifrån en teknik som bara kan återskapa artister som fortfarande är i livet, annars blir det inte så här verklighetstroget. Alla rörelser, all sång och mycket musik är inspelad av originalmedlemmarna i nutid och vi får vara med om en ”riktig” livekonsert.
Ett fan eller inte, det spelar ingen roll! Njut av 90 minuter med hit efter hit, kombinerat med ett dansande publikhav, allsång från läktarna och en magisk ljusshow.

DAG 1

Bussen tar oss till Landvetter under tidig morgon. Vi stannar under vägen för att äta en trevlig hotellfrukost innan vi fortsätter mot Landvetter och vårt flyg till London. Flyget avgår kl. 11.45. När vi kommer fram till London möter vår lokalguide upp och tar oss med på en tur runt i staden för att vi ska få ett ”grepp” om var alla sevärdheter finns. Vi checkar in på Park Plaza Waterloo Hotel. Kvällens middag äter vi gemensamt på hotellets restaurang.

DAG 2

Älskar ni att shoppa och gärna i stora städer så har ni kommit helt rätt. Hela London sjuder av liv. Besök gärna Oxford Street och Regent Street, här ligger affärerna tätt och julskyltningen är mycket fin. Det finns även marknader som man kan besöka t.ex. Camden Market eller Greenwich Market.
Man bör inte glömma ”Hyde Parks Winter Wonderland”. Här kan du njuta av utsmyckade marknadsstånd, en stor isbana, minicirkus och tomteland. Även runt London Eye och Tower of London finns marknader av olika karaktär, men med garanterad julkänsla.
London vimlar av muséer av olika slag. British Museum är ett av världens största och finaste, här ställs värdefulla skatter ut från hela världen. Efter besöket kan man dricka Afternoon Tea i museets restaurang. Ett annat populärt ställe är Madame Tussauds, här finns många kändisar att besöka bl.a. The Queen och Madonna. Ett besök på Towern hör London till. Det är en av de mest berömda fästningarna i världen med mycket mystik och märkliga historier.
Vill man besöka någon av alla musikalteatrar under vistelsen finns möjlighet att boka från Sverige eller köpa på Leicester-Square till sista minuten pris.
Under kvällen samlas vi åter på hotellet för att gemensamt åka lokaltrafiken ut till arenan där kvällen showupplevelse ABBA Voyage väntar. Föreställningen börjar kl. 19.45. Efter föreställningen tar vi lokaltrafiken tillbaka till vårt hotell.

DAG 3

I dag har ni tid att på egenhand uppleva Londons sevärdheter eller shoppa loss i några av stadens alla butiker.
Om det är någon speciell sevärdhet eller musikal ni vill gå på så hjälper vi självklart till att boka biljetter.

DAG 4

Idag är det dags att lämna London för den här gången. Under förmiddagen kommer vår buss för och hämta oss och ta oss ut till Heathrow. Flyget avgår från London kl. 15.00 och beräknas landa på Landvetter kl. 18.05, där buss väntar för att ta oss hem.

Star
 • ABBA Voyage – en show utöver det vanliga
 • 4-stjärniga Park Plaza London Waterloo Hotel
 • Julstämning när den är som bäst
BOKA DIN RESA HÄR

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

 • Bussresa i bekväm helturistbuss t/r till flygplats
 • Flyg t/r Landvetter – Heathrow, transfer t/r Heathrow – London
 • Boende, del i dubbelrum, 3 nätter
 • 4 frukost
 • 1 middagsbuffé exkl. dryck
 • Dryck och smörgås dag 1
 • Kaffe och smörgås dag 4
 • Stadsrundtur dag 1
 • Oyster Card laddat med 20 pund
 • Läktarbiljett till ABBA Voyage
 • Reseledare
 • Trevlig gemenskap
 • Inhägnad parkering i Västervik, Ankarsrum, Vimmerby

TILLÄGG:

 • Enkelrum: 5.260:-

BETALNINGSVILLKOR:

Anmälningsavgift på 3.500 kr betalas inom 14 dagar. Slutbetalning 40 dagar före avresa.

Om Boendet

Park Plaza London Waterloo Hotel 

Park Plaza London Waterloo är idealiskt beläget strax söder om Westminster Bridge med utsikt över Themsen med spektakulär utsikt över London. Inom gångavstånd från Londons mest kända attraktioner, inklusive London Eye, Big Ben, Westminster Abbey, Houses of Parliament, London Aquarium, National Theatre och South Bank Centre, erbjuder detta hotell i stadskärnan den perfekta basen för dig när du reser i London.

Bra att veta

Glöm inte giltigt pass och försäkringskassans utlandskort. Viktbegränsningar på flyget samt andra avbeställningsregler.

Stavning av namn måste överensstämma med passet.

Max Bagagevikt

1 incheckat bagage med max vikt på 23 kg per person.
Handbagage max 23 kg, detta måste kunna lyftas upp av resenären själv till bagagehyllan utan hjälp av kabinpersonal. Max mått för handbagage 56 cm x 45 cm x 25 cm inkl. handtag, hjul m.m. Handbagaget måste även kunna rymmas i mätinstrumentet för handbagage vid incheckningen.

Valuta

Brittiska Pund.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN