Magnus Carlsson – It´s My Party

Norrköping
Förbered dig på fest! ”It’s My Party” är showen där Magnus Carlsson bjuder in till att fira att han 2024 fyller 50 år och med detta 30 år som artist! Under kvällen bjuder Magnus på en hisnande färd genom hans liv och karriär där du får njuta av de största hitsen, de stora publikfavoriterna och utöver det några överraskningar! Allt detta varvas med anekdoter och historier från ett minst sagt händelserikt liv.

En sprakande, minnesrik, helkväll som innehåller allt helt enkelt! ”It´s My Party” har premiär hösten 2024 - då festar vi, ni, Magnus och några av Sveriges bästa musiker loss på 28 konserthus och teatrar runt om i landet.

Dag 1

Bussen avgår från hemorten framåt kvällen. När vi kommer till Norrköping och Louis de Geer intar vi en trevlig middag innan kvällens föreställning. Föreställningen är på Flygeln och börjar kl. 19.30 och håller på i ca 1,45 timmar utan paus. Avresa åter mot Västervik igen efter föreställningens slut. Vi beräknas vara åter i Västervik ca. kl. 23.15.

Star
  BOKA DIN RESA HÄR
   

  Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

  I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa i bekväm turistbuss
  • Biljett, parkett på flygeln, rad 11-12
  • Middag, exkl dryck

  Bra att veta

  AVRESA:

  Västervik, Lunnargatan 14 kl. 16.15. Övriga orter se ert deltagarbevis.

  Viktig information

  För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
  Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

  Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

  HALLENS I SOCIALA MEDIER

  HALLENS NYHETSBREV

  BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN