Mamma Mia The Party på Tyrol

Stockholm
Först kom musikalen. Sen kom filmerna. Nu fortsätter partyt - ett år till! Mamma Mia! The Party kommer hem där allt började – endast på Tyrol i Stockholm 2024.

Efter världspremiären i Stockholm 2016 har Mamma Mia! The Party dragit fulla tavernor både i London och Göteborg. Över en miljon gäster senare kommer partyt till Tyrol igen med premiär i februari 2024. Kliv in genom dörrarna och du har magiskt förflyttats till den grekiska paradisön Skopelos och Nikos taverna. Här väntar en härlig helkväll som inkluderar allt från välkomstouzo till en läcker fyrarätters medelhavsmeny, sång, dans, våghalsiga luftfärder, dansanta servitörer och självklart ABBAs låtar och en fest som aldrig verkar vilja ta slut. Opa!

Varje kväll är unik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Passa på att göra kvällen till din – med familj, vänner och kollegor. Redo att ha the time of your life? Kalos orisate!
Med avstamp i ABBAs låtskatt vill Björn Ulvaeus fånga den varma, glada stämningen som musikalen och filmen Mamma Mia! har gett miljoner människor runt om i världen och överföra den till en fest.
Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till MAMMA MIA! THE PARTY. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos, där MAMMA MIA! filmades, med olivträd, fontän och dofter av medelhav. Med hjälp av ABBA-låtarna skriver de just den kvällens historia där och då!

Dag 1

Vi avreser från hemorten på förmiddagen, för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl. 12:45. Om våra rum är klara på Radisson Blu Waterfront så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Ni har nu eftermiddagen till shopping m.m. Bussen tar er i god tid till Tyrol. Klockan 18.30( 9/11 19.00) öppnar portarna till Mamma Mia The Party. Ni bjuds på en 3-rätters middag och Abbas alla låtskatter hela kvällen lång. Festen håller på i fyra timmar och om det fortsätter att sprätta i benen efter föreställningens slut finns det möjlighet att inta dansgolvet. Vi ordnar hemtransport sedan till hotellet.

Dag 2

Efter en god frukost avgår bussen från hotellet kl. 14.00. Vi beräknas vara åter i Västervik ca. kl. 18.30.

Star
  BOKA DIN RESA HÄR
   

  Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

  I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Boende, del i dubbelrum, 1 natt
  • Kaffe/te och smörgås på uppvägen
  • Tre-rätters middagsbuffé, exkl dryck
  • Frukost

  TILLÄGG:

  • Enkelrum: 650:-

  Vi jobbar med nya datum

  Om Boendet

  Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm 

  Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm ligger i centrala Stockholm och är en perfekt plats för resenärer som är ute efter ett bekvämt läge. Hotellet ligger alldeles intill både Stockholm Waterfront Congress Centre och Stockholms Centralstation, vilket gör att du enkelt tar dig runt i stan och till andra delar av Stockholm. Njut av det vackra läget och utsikten över vattnet som gör Stockholm så fantastiskt. Perfekt för att koppla av efter en dag full av möten eller sightseeing.

  Bra att veta

  AVRESA:

  Västervik, Lunnargatan 14 kl. 08.30
  Övriga orter se ert deltagarbevis.

  Viktig information

  För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
  Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

  Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

  HALLENS I SOCIALA MEDIER

  HALLENS NYHETSBREV

  BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN