Slöjdmässan i Hjo

Sverige
Mässan räknas som Skandinaviens största och är känd för sin goda kvalitét och sitt genuina hantverk. Här kan du ta del av många utställare som visar hantverk i både gammal och modern form med allt inom keramik, trä, tyg, läder, skinn, knivar, stickat, näver och mycket mer.

Slöjdmässan arrangeras den andra helgen i juli månad med Hembygdsföreningen som värd, de bygger upp marknadsstånd, sköter kansli, administration, matservering, matutdelning till utställare, parkering och mycket mera.

DAG 1

Avresa från hemorten på morgonen. Efter ett stopp för kaffe och smörgås kommer vi fram till Hjo som med sitt fina läge utmed Vättern är resans slutmål. Här får ni på egen hand gå runt bland de många utställarna och ta del av fantastiska hantverk. Framåt kvällen avreser vi hemåt med stopp för middag på Hotel Ullinge. Beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 21.00.

Star
  BOKA DIN RESA HÄR

  Vid frågor, kontakta oss

  Hallens resekonsulter

  +46 490 83 000
   

  Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

  I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Kaffe och smörgås
  • Middag, exkl. dryck.

  Vi jobbar med nya datum

  Bra att veta

  AVRESA:

  Västervik Lunnargatan 14 kl. 7.30 (inlåst parkering).
  Övriga orter se ert deltagarbevis.

  Viktig information

  För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
  Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

  Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

  HALLENS I SOCIALA MEDIER

  HALLENS NYHETSBREV

  BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN